Våra partners för hantering av onlinebetalningar är Klarna, PayPal & Swish. Alla aktörerna erbjuder mycket trygga betalningslösningar för onlinetransaktioner samt har säkerhet som högsta prioritet. Vänligen besök deras respektive webbplatser för mer information:

Klarna
PayPal
Swish

Betalkort/Kreditkort

Vid kortbetalning sammarbetar vi med både Klarna & PayPal där både VISA och Mastercard kan användas. Du kan använda alternativet du tycker känns bäst.
Betalning med kort är ett enkelt kostnadsfritt betalningssätt.

Klarna Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Xbeam överlåtna till Klarna. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Vid utebliven betalning efter påminnelse överlämnas fakturan till inkasso.

Läs mer om faktura och allmänna villkor genom Klarna här (öpppnas i nytt fönster).

Klarna Delbetalning

Genom vårt samarbete med Klarna kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp via månadsfaktura. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Vill du veta mer om Klarnas delbetalning via månadsfaktura? (öppnas i nytt fönster).

PayPal

Är världens största betalningslösning och är väldigt enkel att använda, du kan välja att handla direkt med dina kortuppgifter eller så kan du koppla ditt kort till ett PayPal konto.

Läs mer om paypal (öppnas i nytt fönster).

Swish

Ett nytt sätt att betala din order, med Swish kan du enkelt ”Swisha” dvs. föra över pengar via appen Swish på din mobiltelefon. De flesta stora bankerna i Sverige har denna tjänst och det är enkelt att ansluta sig via din internetbank. För tillfället är det dessa Svenska banker som har tjänsten:

Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, samt Swedbank och Sparbankerna.

Läs mer om Swish här (öppnas i nytt fönster).